Efectul WOW

Drumcafe este o companie de percuție interactivă, cea mai bună din branșa sa, cu peste 17,000 de evenimente organizate în 34 de țări, pentru peste 220 dintre cele 400 companii de top din lume. 

In Romania, Drum Cafe este prezenta din anul 2008, avand la activ peste 500 de evenimente.

 

Multumita conceptului puternic si implementarii fara cusur,  momentele noastre de de percutie interactiva sunt unele din cele mai dinamice și mai captivante din programul oricărui eveniment. 

Pe scurt: fiecare participant primește o tobă africană sau un alt instrument de percutie si in cateva minute, cu totii vor cânta în formație. Ritmul acapareaza intreaga audienta, aduce oamenii impreuna, energizeaza si motiveaza.

 

La final, participanții se simt revigorați, încărcați de energie pozitivă. Nu vor uita multa vreme această experiență care i-a apropiat!  

De ce suntem chemati la evenimente

Despre

Un eveniment Drum Cafe e ceva memorabil, dramatic, interesant și unic.

Va fi punctul de atracție al evenimentului dumneavoastră. 

O sesiune de percuție eliberează stresul și binedispune. RELAXEAZĂ și ENERGIZEAZĂ audiența, îi reîmprospătează fizic și mental, îi revitalizeaza, pentru  ca mai apoi să fie pregătiți să asimileze informații, să participle mai active la tot ceea ce urmeaza.

Efectul mental si fizic

Drum Cafe este un moment puternic unificator în creșterea și dezvoltarea unui grup. E o metaforă pentru munca în echipă. După fiecare sesiune, angajații dobândesc o nouă perspectivă asupra muncii și colaborării în echipă.

Metafora lucrului in echipa
Extrem de eficient
Sinergia, traita

Intregul este mai mult decat suma partilor.  Acest adevar greu de explicat in cuvinte este cel mai bine exemplificat prin muzica si cel mai bine inteles cand este trait.

O experienta de aces gen este greu de uitat si deine un reper pentru participanti.

Indiferent de context si situatie, rezultatul este intotdeauna acelasi: participanti bucurosi, entuziasti si impresionati de experienta prin care au trecut! 

Un eveniment memorabil
Multicultural si unificator
100% interactiv
Flexibilitate maxima

Oricare ar fi contextul si conditiile, conceptul nostru functioneaza: de la 6 la 6000 de participanti, in sala sau afara, in picioare sau pe scaune, la orice ora!

Audienta este implicata pe tot parcursul momentului si in totalitate.  

Daca exista vreun lucru pe care sa-l poata avea in comun ORICE grup de oameni, indiferent de rasa, religie, educatie, statut sau functie, acela este simtul ritmului!

Drum Cafe este leader mondial si o prezenta globala

Aflati si mai multe lucruri extraordinare despre Drum Cafe la nivel global pe www.drumcafe.com 

© 2017 by Drum Cafe  

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now